Gästbok

Välkommen att lämna ett tassavtryck.

6 kommentarer:

 1. Hej
  Kul att läsa om valpningarna men synd att det inte gick helt som det skulle..
  Måste säga att dom ser rätt stora ut faktiskt med tanke på att mammorna inte är så stora.
  Då väntar jag med spänning på den sista valpningen.
  Hälsa familjen
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du hittat hit! Det är alltid tråkigt att mista en valp :( De andra fyra mår dock toppen och växer så det knakar. Eller... ja, Myrnas växer så det knakar, Bollas smyger sakta upp i vikt!
   Kram på dig!

   Radera
 2. Oj vad valparna blivit stora och så söta sen. Förstår mycket väl att inte du får nåt gjort. Den andra nov så blev det siamesbebisar här men det blev inte helt problemfritt, Mammakatt har så gott som ingen mjölk så det är den här gamla "mamman" som får mata dygnet runt. Ha det så gott i valplådan. Agneta i Mangskog

  SvaraRadera
 3. Hej Maria ☺
  Tassar runt och tittar på dina fina bilder på portugisiska vattenhundar �� Helt underbara ju!! Skulle så gärna vilja se dom live någon gång. Jag bor i Forshaga.
  Kram från Nilla Werner

  SvaraRadera
 4. Hejsan.
  Jag och min man bor i Sälen-trakten. Har  2 Chihuahua (reggade) på 3 och och 6 år. Vi letar efter en tik till sällskap. Inte troligt att vi åker på utställning och avel blir det absolut inte. Vi bor i villa (i skogen), är både sjukpensionärer med massor av tid till våra små. Ska inte tråka ut dig med en massa detaljer, jag berätter naturligtvis gärna mera och skickar bilder, men först ville jag höra om du har nån tik till salu? 

  Ser fram emot att höra från dig.

  Mvh Berit

  SvaraRadera