Om kenneln


Kennel Vildnos


Jag heter Maria Kåräng och bor med man & två ungdomar i Forshaga, strax norr om Karlstad. Hundar har funnits i mitt liv sen barnsben. Var det inte familjens egna så var det grannarnas hundar som jag klappade, kammade, kelade och promenerade med.

Genom åren har raserna Pudel, Golden retriever och Welsh Corgi Pembroke passerat familjen. Alla var glada, härliga hundar! Men sommaren 2002 kom Rajja in i mitt liv och sen dess är mitt hjärta förlorat till den underbara rasen

~ Portugisisk Vattenhund ~

Gladare och påhittigare hund får man leta efter!Sommaren 2007 flyttade en liten råtta hem till oss och vann allas hjärtan. Han hette Zorro, hade färgen Blue Fawn, långhår och av rasen

~ Chihuahua ~ 

En stor hund i litet format!


Hösten 2006 föddes första kullen portugisiska vattenhundar och samtidigt godkändes mitt kennelnamn - Vildnos. Hundarna lever med familjen, sover i sängen och trängs i soffan. Valparna bor sina första veckor i eget rum i lugn och ro, för att i takt med att de växer, i allt större grad ta del av vardagslivet, som dammsugning, barnlek, matlagning och annat spännande.

Är du intresserad av att köpa en valp eller har du frågor om hundarna så är du varmt välkommen att höra av dig. Jag nås via favebook, mail eller telefon.


maria@karang.net

054-7000 100

070-552 00 84

Inga kommentarer: