fredag 14 juni 2013

Vilodag

 Idag kan jag berätta att det inte gjorts många knop här hemma. Eftersom både Henrik och jag har varit rejält förkylda hela veckan, med lite ork och mycket hosta så har studentveckan tagit hårt på oss - idag la jag mig platt! Från sängen till soffan vid 10.30 och från soffan till köksgolvet vid 18-tiden, när jag samlat kraft för dagens insats - rensa plastburkslådan! Det gick långsamt - till hundarnas glädje och jag, jag undrar fortfarande var alla burkar som hör till de överblivna 23 locken (plus div glassburkslock) håller hus? Makens teori är att det är strumpätarmonstrens kusiner som varit framme - det kan ligga nåt i det!

Bästa Mannen bjöd på grillat och sen blev vi kvar på verandan. Lite väl kallt för min smak men vi kom på råd. Man får inte vara dum när det är kallt!
Sen kom vi på ännu bättre råd. Raggsockar till fötterna och banan på grillen - mums! En god avslutning på en riktig vilodag och jag tror bestämt att den har gjort nytta, jag hostar mindre nu än i morse - alltid något!
Hundarna frös åxå så de fick ligga vid infravärmen, när de inte låg innanför min tröja förstås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar