fredag 13 juli 2012

Vildnos Kaxiga Korora

eller Zelda som hon heter till vardags, kom hit för att få pälsen trimmad, nåt jag gärna hjälper till med.

Lilltjejen har växt till sig, hon har löpt och blivit stora damen. Men tillsammans med mamma Zenia och chihuahuorna så blev hon liten och spak. Zelda är en mycket charmig, glad, vattenälskande tik. Hon har ett kraftigt och fint huvud, bra temperament och jag hoppas mycket på henne framöver. Stort tack till familjen Jacobsson för att ni tar så god hand om Zelda.

Hon gillar för övrigt inte ett dugg att bli uppställd för fotografering, därav min bistra min, vi slet ont för att få till den här bilden :)

Zelda följer med mig till Ransäter i slutet på juli - hennes första officiella utställning. Håll tummarna!!

1 kommentar:

  1. En riktig snygging har hon blivit lilla Zelda !! Moster Laura och mormor Yazza hälsar :)

    SvaraRadera