onsdag 2 januari 2013

Årets första dag bjöd på en stor överraskning!

Eftersom det inte blev några valpar för Zenia i somras hade vi en teori om att Myrna, varandes alfatik i flocken, påverkade Zenia att inte bära fram valparna. Därför ville vi låta henne bo borta denna gången Zenia parades. Sagt och gjort, underbara H med familj tog emot Myrna med öppna armar (även om jag vet att det är Bolla de vill åt ;) )

På nyårsdagen åkte vi för att hälsa på Myrna och H. Dröm om min förvåning när jag får syn på Myrna - hon är dräktig!! På nåt listigt vis har hon och Zorro fått till det under hennes löp så nu väntar hon valpar. Det var ju inte riktigt det jag tänkt mig. Så nu har jag två dräktiga chihuahuatikar här hemma :)

Och Zenia då, undrar du nu. Ja, det undrar jag med - blir det några valpar eller inte? Jag avvaktar nån vecka till med att säga nåt bestämt, men visst lutar det åt det!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar