onsdag 30 januari 2013

Jättar & pygméer

Myrnas valpar växer så det knakar, skön sovstil har de åxå ;) Idag låg deras vikt på 340 respektive 355 gram, de runda och goa, Myrna har grädde i tuttarna.
Bollas valpar växer inte så det knakar, ena riktiga tunnisar är de. Men de var åxåmycket mindre vid födseln och så är de tre dagar yngre. Bollas mjölk har precis kommit igång så nu hoppas jag på en fin uppgång i viktkurvan. Matchvikt idag - 135 respektive 150 gram.
 Du & jag , syrran!
I två dagar har jag letat tillfälle att ta lite bättre bilder på Bollas valpar men icke! Till att börja med är de svarta och det vet väl alla hur svårt det är. Sen vill de bara ligga hos mamma i en enda liten tull och det får de såklart göra, inte plockar jag med dem i onödan. Så allt jag kan bjuda på är ett par smala valprumpor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar