tisdag 4 december 2012

Zenia är parad!

Jag önskar att jag kunnat lägga ut en underbar vinterbild på de tu, men inte. Zenia och Tiger befinner sig inte på stilla på samma ställe en sekund, jag lovar. Ja, utom när de parar då, men såna bilder vill jag inte lägga ut på Bloggen med hänsyn till de inblandade ;) Därför får det bli bilden jag tog i somras istället!
Tiger är en utomordentligt trevlig hane, glad & positiv, snar till glädjeyttringar, bär mer än gärna på sina leksaker och delar dem glatt med Zenia. Han har snabbt anpassat sig till livet i vår familj, kryper gärna upp i soffan intill Henrik och myser och har full koll på resten av familjen, lika glad i alla. Han har varit hos oss sen i lördags och stannar ytterligare några dagar. Vi är så glada att vi får låna honom, det är mysigt att få vardagsliv med den hane vi valt som pappa till de planerade valparna!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar