5-6 ägg
1 banan
1 stor sked mandelsmör (René Voltaire säljer det nu bla) eller cocosolja extra virgin
lite havssalt
(kanel till smaksättning)
1 banan
1 stor sked mandelsmör (René Voltaire säljer det nu bla) eller cocosolja extra virgin
lite havssalt
(kanel till smaksättning)
Detta ska mixas och sen stekas i stekpanna, men jag gräddade dem i mina matmuffinsformar istället. på bilden ovan ser du resultatet. Det är alltså inte stekta aubergineskivor ;) utan väldigt goda bananmuffins. Jag åt en till kvällsmat, serverad med vispad grädde och blåbär - supergott
Enligt Colting själv kan man med fördel göra samma smet i långpanna, dubbla mängden och om man vill addera blåbär på toppen, se till att smöra ordentligt, baka på 175 grader o se till att det får färg ordentligt. Skär sedan upp i fyrkanter.
Jag gillar de här, de är dock väldigt söta i smaken så det kan säkert trigga sötsug hos dig som är känslig.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar