söndag 20 oktober 2013

Om vaccin

Så blev det diskussion om vaccinering eller inte, igen. Jag hamnar ofta där eftersom jag har tänkt igenom saken och gärna pratar om det. Detta mynnade i en text - varsågoda:

Vi måste sluta vara så godtrogna och börja tänka och läsa själva. Allt är inte sant för att det står i tidningen, allt är inte bra bara för att en läkare säger det. Det ligger en sån oerhört stor ekonomisk vinning i vaccinindustrin (ja, hela läkemedelsindustrin) att omsorgen om den enskilda människan förfaller till förmån för vinsten - sorgligt men sant!

Jag rekommenderar ingen att vaccinera sig, eftersom jag inte kan garantera att de kommer att klara sig från biverkningar, det vore att ljuga. Däremot tycker jag att var och en ska tänka själv, leta fakta och fundera ordentligt innan man tar ett beslut, oavsett vad beslutet sen blir. Inte låta sig ledas som en bandhund, av de multinationella företag som tjänar pengar på vår rädsla för livet.

Jag själv har läst, funderat och tagit ett medvetet beslut. Har du?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar