tisdag 29 oktober 2013

Fantastiskt höstväder

Jag har dragit på mig ett ryggskott i ländryggen. Mitt livs första och ärligt talat ett "mitt livs första" som jag klarar mig bra utan. Men nu är det som det är och då försöker jag göra det bästa av det. Ömsom gnäller jag och ömsom är jag positiv som attan. Sjukskriven är jag och det får ta den tid det tar.
I vart fall försöker jag komma ut och gå i skogen, oavsett hur trögt och sakta det går. Det är ljuvligt i skogen nu, det luktar höst och fukt. Småttingarna får springa lösa och njuter lika mycket som jag. Igår kom dessutom Zorro hem efter tre veckor hos min mamma och pappa (eftersom Saga löpt), han blev överlycklig över att få skutta lös med gänget igen.
 Jag har börjat sätta reflexvästar på hundarna när vi går i skogen, för att se dem bättre :) och det funkar! Jag har mycket lättare att se dem när de lyser i neongult och neongrönt än när de smälter ihop med naturen i sina svarta och vetefärgade pälsar.
Idag är det alltså den 29 oktober och det är 14 (ja du läste rätt - fjorton) grader varmt ute. Mössa och vantar är överkurs, regnställ och en tunn fleecetröja gjorde mig genomsvett på vår promenad, helt otroligt varmt för årstiden. Jag hittade blommande klöver, vad ger du mig för det?
På hemvägen gick jag förbi en trädgård som hade ett träd med de vackraste frukter jag sett i  rosa och orange. Ett sånt träd ska jag ha nån gång :) Det heter Benved, enligt Google!

Efter promenaden däckade jag rejält i soffan kan jag lova, till hundarnas stora förtjusning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar