tisdag 16 oktober 2012

Kan själv!

...eller ja, nästan i alla fall.
Bytte till vinterdäck i helgen. Jag har bara bytt däck en gång förut och mitt minne är visserligen bra, men mycket kort, så Henrik fick lov att hjälpa mig igång. Men sen gick det som hejsan!

Blev så kaxig att jag bestämde mig för att byta på svärmors Volvo på en gång. Det skulle jag inte gjort. Problem ett - låsmuttrar!!! Problem två - nån uroxe hade dragit åt hjulmuttrarna så det var lögn i helvete för ett klent fruntimmer som mig att få loss dem. Regnade gjorde det åxå *muttrara vid minnet*  Låsmuttrarna hade jag vid det laget lyckats räkna ut hur de funkade, men det hjälpte ju inte när muskelstyrkan inte fanns. Mycket blond och mycket förargad fick jag vackert invänta Mannens hemkomst. När han skrattat klart hjälpte han mig att lossa muttrarna och då kunde även svärmors bil få vinterdäck.

Lite mallig känner jag mig faktiskt - det går uppenbarligen att lära gamla hundar sitta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar