onsdag 17 oktober 2012

Rallylydnad ur Zenias perspektiv!

Matte har så mycket konstigt för sig nu för tiden. Först får jag åka med till Lillerud ett par dagar, sen kommer hon och hämtar mig ett par timmar, sen kör hon tillbaks mig. Så gjorde hon förra veckan och så gjorde hon idag med. Förutom att hon inte kört tillbax mig än - mycket förvirrande!

Det handlar alltså om Rallylydnad, detta nya som jag fått lära mig. Idag var det kursavslutning. Jag har varit med tre av fem gånger (efter det att pimpinetta Myrna vägrade blöta ner sin rumpa nåt mer. Löjlig vovve, det är ju bara vatten.) Och vatten var det gott om idag, visserligen så började det inte regna (igen) förrän vi slutade men dagens hällregn hade gjort planen mycket blöt. Det sipprade mellan tårna mest överallt, och däremellan var det pölar!

Vi körde lite uppvärmning på några skyltar hit och några skyltar dit - busenkelt! Sitt (i en vattenpöl) javisst! Språng, sakta, snurr och slalom, vad som helst för en blodpudding!! Sen kom visst provet!

Eftersom jag är en mycket intelligent vovve (man är ju inte en portis inte för inte) så var ju en liten bana på 8-10 skyltar inga som helst problem. Tuffade raskt igenom den, men matte hon strulade till det mesta. Hon gick rakt in i mig i snurren och sen prejade hon mig så jag välte en skylt. Man kan ju inte direkt anklaga henne för att vara den smidigaste av indianer!  Men vi tog oss runt, både en och två och tre gånger. Sen fick det vara nog - jag menar hur många gånger måste människorna öva innan de lär sig, det blir ju bara såååå *gäsp* trist att träna dem!!

Nu har jag skrutit för småråttorna därhemma om hur duktig jag är, pälsen har torkat och jag är lite trött. Tydligen får jag inte åka tillbaks till lillmatte för hon är och bowlar, alltså passar jag på att sova i hennes säng här hemma inatt! Tjipp!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar