torsdag 18 oktober 2012

Skärmdump hit och skärmdump dit!

För ett tag sen lyckades jag ta en skärmdump på telefonen, av misstag. Sen har jag försökt att göra om det, men icke!! Jag har googlat och googlat igen, men alla sätt jag hittade verkade så krångliga så jag la ner. Sen kom en förfrågan från bästa Inglan om precis samma sak och jag var ju tvungen att säga som det var - jag vet inte.

Nu vet ju de som känner mig att det är ett svar som jag ogillar skarpt, så det gick inte lång tid innan jag var på gång igen, ut på nätet och googlade. Den här gången gick det bättre, ett svar som verkade vettigt fanns och jag testade. Jovisst, det funkade. Då både Henrik, jag och Amanda har HTC så satt vi och lekte en lång stund, tills vi fått kläm på det. Sen kunde jag glatt berätta hur man gjorde för Inglan. Tänk vad lite envishet och Google kan göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar