måndag 13 maj 2013

Finbesök från Arvika

Mor & far med MOltass kom på besök. Vi tog en fika och jag fick den ljusa idén att mamma skulle hjälpa mig att få till några fina ståkort på lilltuss. Det gick ju bara så där bra *asgarv*
 Lite gott klet på insidan ett ben fick Saga att stå still, men kameran och jag var inte synkade. Trots tio-femton foton lyckades jag aldrig få allt att stämma, endera var huvudet bortvänt eller så var det ett ben i luften osv. Vi jobbade så hårt att vi blev lite trötta och tappade koncentrationen...
 ... och då kan det gå så här!
MAMMAAAAA, håll koll på lilltuss!
Jag tror faktiskt att Mamma ökade i status hos Saga, efter de små smulor av wienerbröd som hon fann i brödkorgen.
 Men Saga trivs även bra i famnen på min pappa. Jag tycker nog att han klär henne ;)
Men mest av alla så älskar pappa Moltass. Moltass är morbror till Saga och rätt så stilig, men framför allt säger Saga att han är spännande att leka med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar