söndag 19 maj 2013

Helgens alla nöjen!

Förutom att renovera på Davids rum så har jag hunnit att bila till Örebro och delta i portisklubbens extraårsmöte, i egenskap av valberedning, där hann jag även träffa trevliga portismänniskor och ta en fika, åka motorcykel - DEN motorcykeln <3 <3 <3 - och överleva schlagerfestivalen.
På söndag hann jag åxå renovera, köra liten grävskopa (hur kul var inte det på en skala? Oj så många spakar det fanns att hålla ordning på!) men framför allt hann jag åka motorcykel - DEN motorcykeln <3 <3 <3 - och så dansa såklart! 

Och nej, hojen är inte röd, den är Valenciaorange! *sagt med fisförnäm röst!* och snart är den min. Inte den på bilden dock, för det är demoexet som jag är ute och kör. Nej, snart - om ett par veckor bara, landar min alldeles egna " <3 Valencia <3 " på GMC i Karlstad och ingen kan vara lyckligare än jag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar