tisdag 7 maj 2013

Hinner inte med!

Jag vet - bloggen är dåligt uppdaterad. Jag hinner helt enkelt inte med just nu. Eftersom uppdateringarna via mobilen ser helt konstiga ut, så har jag nästan helt slutat med det och där försvann möjligheten med snabba uppdateringar med roliga bilder för stunden. Skittrist!

Igår hann jag och snuttisarna med ett besök hos "moster" Molly med matte i Kil. Valparna lekte och hittade på hyss i solskenet medan Helene och jag diskuterade livets viktigheter. En härlig vårkänsla med föraning om sommar infann sig <3

Jag gör så gott jag kan :)  Ha en toppendag, det ska jag - med eller utan uppdateringar!

Uppdatering den 18/5 -13 - Idag har jag suttit och efteruppdaterat bloggen, så nu ser det ut som jag har varit skapligt flitig, lurigt va ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar