tisdag 14 maj 2013

På promenad

Saga är inte stora vovven. Men sitt ynka kilo är det svårt att hitta sele som passar, i synnerhet som jag sålt vidare de två pyttesmå, som bästa valpköparen Sussi köpt åt mig. Men igår hittade jag en kattungesele som passade till lilljäntan, så idag blev det promenad med hela gänget. Nu tyckte inte Saga att själva promenerandet var speciellt spännande, eller egentligen var det nog FÖR spännande, för hon tog inte ett steg!!
Detta hade jag räknat med, så magsäcken var redan påspänd. Lilljänta fick åka där, medan Zorro, Myrna och jag traskade på. Att sitta så högt och ha koll på saker och ting - det var grejen! Efter en stund, när Saga fått fundera och och konstatera att promenader verkade vara en okej sak, så kunde även hon gå med mormor och morfar, fast något långsammare och gärna lite bakom för säkerhets skull.
Vi hittade en skog av stora spännande växter som Saga ville utforska. Visst är de läckra, ormbunkarna, eller Strutbräken som de heter på riktigt. Tyvärr gör inte fotot rättvisa åt den skira grönskan, men jag lovar, det andades löfte om en varm och härlig sommar i dessa friska gröna blad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar