tisdag 9 december 2014

Dagens äventyr

Idag har valpar fått åka bil för första gången. Tre stycken i den stora transportburen, två i den lilla och så två med mamma Zelda bak i hundburen. Jag var beredd på gnäll och pip, så brukar det vara, men den här kullen fortsätter att imponera på mig. Nåt enstaka pip kom det, i övrigt var det tyst. De allra flesta valparna somnade!
Resan tar ca tio minuter så det är inte långt. När vi kom fram var det tuffa, men nyvakna, valpar som klev ut ur bilen. Alla hängde glatt på mamma Zelda när hon tokrusade runt vårt sommarhus. Stubbar, stockar, granar och grenar, gräs och grus, allt undersöktes med samma glädje. Is och vatten var spännande, lite för spännande tyckte jag och gjorde vad jag kunde för att avleda det intresset. De kan få öva vattenlek i lite varmare temperaturer tänker jag.
När valparna lekt sig trötta tog de en slurk mjölk från mamma Zelda och sen packade vi in oss i bilen och for hemåt igen. Alla valparna sov så förnöjt. En lyckad utflykt med andra ord.

Just det, nya bilder i albumet .Både från dagens utflykt och annat blandat! Kvaliteten är inte den bästa, valparna är snabba och svårfotograferade nu, för en amatörfotograf som jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar