tisdag 2 december 2014

Full fart!

Matte låter hälsa att hon inte hinner med bloggen just nu. Det är lite extra med jobb som tar tid och när hon väl är hemma - då ligger hon i valplådan och busar med oss valpar hela tiden. Och så torkar hon kiss, vi valpar kissar nämligen väldigt mycket, närsomhelst, varsomhelst, gärna mitt i leken, mitt på golvet, så alla blir så där härligt kladdiga om tassarna. 

Urk säger matte och springer med moppen. Det är jättekul, det är en av mina favoritleksaker, moppen alltså! Den rör sig så snabbt, jag kan jaga den jättefort, så fort att benen inte hinner med och jag ramlar omkull i kurvorna. Ibland hinner jag i fatt den, då blir det bråk. Jag tycker att moppen ska döden dö och gör mitt bästa för att slita den i stycken. Det tycker inte matte. Matte tycker att moppen ska få göra sitt jobb.  Surpuppa säger jag! Dessutom så retas den när den står där i hinken utanför grinden! Jag ska nog ta den nästa gång den törs sig in hit, jag är snabb och blir snabbare och starkare för varje dag.

Faktum är att matte funderar på om Zelda är släkt med en Belgian Blue, för vi växer så fort. Det är bara kul tycker jag för då kan jag bita henne i hälsenan så mycket bättre - grrrrrrrr!

Nä, nu måste jag springa vidare, varför stå still liksom.

Glada svansviftningar från herr krull, aka herr, blå, aka Florian den store!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar