söndag 25 november 2012

Groomer under utbildning!

Jag har dragits med ont i en arm rätt länge nu. Då är det inte bra att ha en portis som behöver kammas och rakas. Idag fick Amanda helt frankt finna sig i att bli tvångsutbildad hundfrisör. Ja, kamma det kan hon såklart sen tidigare, men rakapparaten den har varit lika farlig som en hungrig kobra. Hon har ryggat flera meter när jag bett henne hjälpa mig tidigare.

Men som sagt, nu fanns ingen återvändo. Jag var rädd att Zenias tilltänkte älskare, den vackra Tiger inte skulle vilja beblanda sig med skogstroll, så frisering var av nöd! Zenia stod så snällt på trimbordet och Amanda klippte enligt konstens alla regler och mina uppmaningar. Resultatet? Jodå, hon ser ut som en pudel! Nej, jag menar portis såklart :)

Tack Amanda, du är en pärla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar