måndag 19 november 2012

Välkommen till min porrklubb!

Nej, det är inte nån ny obskyr gren i mitt företag, tvärtom. Den är etablerad och sanktionerad av myndigheterna, jag till och med skattar för de eventuella vinster som kan uppstå. Verksamheten är inte ljusskygg, den försigår på dagtid med öppen dörr och vem som helst som har vägarna förbi får titta in.

Jag deltar sällan aktivt  själv, min roll är mer av den planerande och övervakande sorten. Istället har jag tre flickor av varierande färg, ras och ålder samt en mogen herre som står för själva aktiviteterna.

Mina barn blir ofta ofrivilligt åskådare, men de brukar rodna lite lätt och försvinna in på sina rum. Utom härom kvällen då äldste sonen fick ett bryt och skrek att nu får ni ge er, jag vill se på tv:n. Faktum är att porrandet avtog för en stund! 

Tre löptikar och en hane under samma tak - skona mig!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar