fredag 1 mars 2013

Kusinbesök


Lilla Tälma är tingad!
 Idag har jag haft besök av släkten. Eller, jag och jag... hundarna har haft besök av släkten ;)  Det är roligt, valparna får en fin träning inför framtiden när de möter snälla, lugna människor i trygg hemmamiljö. Själv får jag fika och prata lite, om det hinns med mellan valppussar och fotografering.

Det tuffar på i stort och smått här hemma. Tälma och Lovis har fått känna på snön och solskenet - de jublade inte av förtjusning direkt. Men då dagarna är varma och ljusa just nu kommer jag att låta dem lufta sig när tillfälle ges. Sol och Saga ska åxå få känna på den friska luften när tillfälle ges.

Alla fem valparna äter nu riktig mat två gånger om dagen, fast lilla Leo har ännu inte fattat grejen. Inte för att det är nån brådska, Zenia har mjölk så det räcker till och han är ju ändå bara tre veckor. Men vavvavalparna älskar maten, de blir alldeles galna när jag lockar dem till tallriken och sen äter de så de nästan trillar - underbara småttingarna.

Lovis letar fortfarande efter ett eget hem
Leo har myst med oss i TV-soffan en stund ikväll, han kommer att bli världens kelgris den killen :) De andra har sovit gott i sina bäddar, lite trötta efter dagens upplevelser. Själv ska jag krypa till kojs och hoppas på en lugn natt utan bus och pip från valparna! Sweet dreams!

Har jag sagt att de är underbara <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar