fredag 15 mars 2013

Vi har hittat hem!

 Jag är så glad! Tre av mina valpar har hittat sina familjer. Prins Leo ska flytta till Göteborg och få en storebror - precis vad jag önskade för honom som är ensam portisvalp här hemma. Storebror heter   Zimba  (Vildnos Sjövilda Mito  i stamtavlan) och han är en riktig gosebjörn. Leo kommer få fortsätta vara prins Leo och jag är helt övertygad om att hans familj snart kommer dansa efter hans pipa ;)
Tälma eller Molly som hon numera kallas, flyttar snart till Kil, till en mycket kär vän till mig. Där kommer hon att få vara den primadonna hon anser sig vara. Anar att hon snart sätter familjens katter på plats, framfusig som hon är!
Lovis, den lilla pärla, ska bli Stockholmare och tampas med stora vovvar. Jag är övertygad om att hon platsar väl in i flocken med jaktlabbar. Hon är den av valparna som bråkar duktigt med Leo och oftast går segrande ur striden!!  Och skulle det inte funka kan man alltid se söt ut ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar