söndag 28 april 2013

Fortbildning

I fredags for jag till Stockholm för en helg i BodySense anda, det var nämligen dags för fortbildning. En eller två helger per år, åker jag och träffar andra terapeuter, lär mig nytt, repeterar gammalt, skrattar, gråter, men framför allt njuter jag av goda vänners sällskap. Det är en gåva att få fylla på kraft på det här viset.

På lördag kväll blev det kulturellt. En av kursdeltagarna,  Andy Fite, är musiker och han hade spelning på ett litet mysigt ställe. Det är spännande att se sina vänner i nya sammanhang :)
Efter en händelserik helg var det dax för hemfärd och på väg till tunnelbanan passerade jag en av mina absoluta favoritbutiker - Bönor och Blad! Här passar jag alltid på att handla hem goda téer. Idag blev det även en termosmugg. Som jag letat efter en termosmugg värd namnet, nu har jag den (hoppas jag)!

 Dyr var den, snygg är den, den har redan vunnit mitt hjärta <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar