onsdag 5 november 2014

365 dagar av tacksamhet: Änglaskjuts

Dag 304.

Änglar finns! När cykellåset lämnade in för gott och jag stod där med min stora packning, innehållande täcke och kudde, plus diverse mat och en uppsjö böcker och teknikprylar som surfplatta och dator, regnet hängde i luften, vinden blåste iskallt och det var  typ minus femton.. nåja, men kanske bara fem grader varmt, då, då körde en snäll man hem mig, efter att ha konstaterat att jag nog inte försökte sno den fula misskötta cykeln, som hade sadelskydd och packning på, vilken jag hävdade mig äga och vars lås gått åt fanders och jag därför behövde låna en bultsax för att klippa sönder det jäkla låset för att ta mig hem.

Ja, då körde han hem mig helt enkelt :) Tack snälla du för hjälpen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar