tisdag 25 november 2014

Valpar på rymmen & gummistövlar i köket

De börjar bli försigkomna nu, valparna. Herr Lila, aka Flynn, har redan klättrat över grinden till valpdelen av köket ett par gånger, mest på ren tur. Men nu är det kunskap, han vet hur man gör. Och när en valp vet hur man gör, då vet snart alla :) Så i morse mötte jag Flynn utanför valphagen, mycket lycklig och nöjd med sig själv över att få gå på upptäcktsfärd i köket.

De andra valparna ville inte vara sämre så de klättrade glatt efter. Jag fann för gott att helt enkelt bara plocka bort grinden och släppa lös dem i köket!

Hur tänkte jag då??

Vilken tur att jag hade rustat mig med stövlar och regnbyxor från start, eftersom jag var jobbklädd och "bara" skulle städa valplådan innan jag ilade till jobbet. (Det var Amandas tur att ha valpjour på morgonen)

Nu gjorde det ju inget att det kissades lite här och där och att små våta, ivriga valptassar klättrade på mina fötter och ben. De är så rara valparna, de nästan sprätter ur skinnet när de hör min röst, det är så gulligt att jag dör sötdöden en smula mest varje gång <3

Vad gör det väl att moppen få gå varm när valparna var så lyckliga över sitt nyfunna revir? Ungdomarna får väl även de har gummistövlar på sig när de vill till kylskåpet, eller? ;)

1 kommentar:

  1. Hej vilka fina gummistövlar du har på dig tycker jag 😊😊☺☺

    SvaraRadera