lördag 1 november 2014

365 dagar av tacksamhet: Gravljus & hundmat

Dag 300.

Idag slår jag på stort med två tacksamheter :)

Nummer ett:
Efter ett hektiskt jobbdygn hann jag snutta valpar några timmar innan det bar i väg hemifrån. Henriks syster med familj är på besök i Forshaga och vi hade bestämt att vi skulle till kyrkogården ihop. Och så blev det. I mörker och blöta traskade vi iväg till en vackert upplyst kyrkogård. Matilda fyra år fick hålla i det ena kopplet till Bolla, medan jag höll i det andra, och det var hon väldigt nöjd med.

Att ha barn med sig till kyrkogården är väldigt befriande. De ställer raka och enkla frågor, som kräver raka och enkla svar. Det behöver jag, som lätt går in i dystra tankar, när jag saknar mina kära som gått bort.

Idag är jag tacksam för en fin stund på kyrkogården.Nummer två:
Maken glömde att handla hundmat igår och idag är ju Hundshopen stängd, helgdag som det är :(  Då är det toppen att ha världens  bästa Millan i sin vänkrets. Helgdag till trots, fixade hon fram hundmat till världens, just nu, hungrigaste digivande tik.

 Tack Millan, Zelda hade sväääääält ihjääääl utan dig ;)

P.S Zelda äter just nu ca 1,2 kg färskfoder om dagen och vi ökar stadigt givan. Hon är HUUUUUNGRIG! Och med tanke på att det alltid är nån av valparna som ökat sin vikt med mer än ett hekto om dagen så är det inte märkligt alls ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar