torsdag 6 november 2014

Vingelben i valplådan

Lily, lilla krullfia!
 Näsan i valplådan, så fort valparna vaknar, det är jag det. Florian (Mr Krull) belönar mig med prat och kontaktsökande varje gång, han är bara för skön den lille! Alla har sin stil och hans är att vara först ut med allt, på ett coolt och godmodigt sätt :)
Belle kan sova hur som helst, var som helst, när som helst!
 Vad har hänt sen sist? Alla valpar kan gå - eller.. ja... nåt åt det hållet ;) Alla valpar kan sitta, fast en del välter oftare är andra. Alla valparna pratar och de har dessutom börjat leka lite med varandra.

Jo just det, jag har avmaskat dem åxå. De tyckte maskmedlet var väldigt skumt att få i munnen, några spottade värre än andra, jag nämner inga namn men en ledtråd är brun.....
Florian gillar att ha kudde när han sover.

Merida & Lily har en skön stil!
Försökte fånga de ostadiga valpbenen på film. Det gick sisådär. Imorgon SKA jag gå upp på vinden och se om jag kan hitta en golvlampa, jag måste göra nåt åt den dåliga belysningen vid valplådan. Det är varken roligt att filma eller ta kort just nu.

Men vill du spana in valparna, trots att filmen är lite mörk - följ länken :)

Vingliga valpar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar