lördag 27 september 2014

365 dagar av tacksamhet: Bröllopsfest

Dag 265.

Fest! Dags att fira vår kärlek tillsammans med släkt och vänner!

Jag stressade bara liiiiite en stund på dagen innan allt var klart, men sen var det dax & då åt, pratade, skrattade & dansade jag natten lång.

Jag lyckades hålla ett kort & kärleksfullt tal till mannen i mitt liv utan att vimsa till det för mycket och jag fick de vackraste orden, ett helt underbart "frieri" & en ring. Sen dansade vi "bröllopsdans" till Bruno Marsch "Marry You och allt vara bara underbart!

En fantastisk dag, som blev just så bra, tack vare heroiska insatser av Solena, "the best organizer ever!!" Helmersson, Amanda "säg-vad-jag-ska-göra-så-gör-jag-det" Larsdotter. Stort och varmt tack till er två <3

Sen hade jag toppenfin hjälp av Helene "storbagerskan" Pettersson & Malin "prinsesstårtedrottningen" Wallin som såg till att kakborden dignade :)

Tack alla, för att ni ville dela denna dag med oss, utan er hade det inte blivit nån fest :)

Tack även för alla fina gåvor, stora som små, hemgjorda, plockade, planterade, nypressade, fantasifulla, roliga, vackra, drickbara, ätbara -

TACK!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar