torsdag 18 september 2014

365 dagar av tacksamhet: Välja

Dag 256.

"Vad du än väljer så är det rätt val."

En rätt trösterik tanke, när jag står där och tankarna snurrar. Alla mina beslut baseras på var jag är i stunden, just nu kan jag bara basera mina val på detta.

Om jag efteråt ser tillbaka och tänker att "men gud, hur kunde jag tänka så fel" så är det en felaktig bedömning av situationen, eftersom jag i den stunden sitter inne med information och kunskap som jag inte var i besittning av i stunden valet gjordes. Därför kan jag aldrig skuldbelägga mig för mina beslut. Däremot så har jag alltid valet att ta lärdom av mina upplevelser.

Visst är livet underbart! Idag är jag tacksam för att små kloka ord kommer till mig i text och tanke när jag behöver dem som mest!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar