tisdag 18 september 2012

Att låna en syster..

låter sig inte göras så lätt! Men när jag lockade med att hon skulle få sin fyrtioårspresent så lyckades vi hitta ett gemensamt hål i våra kalendrar. Eller ja, jag sköt ju runt på lite grejjer men det var det värt!

Syrran fyllde alltså år i juni, närmare bestämt på midsommarafton. Då kunde jag inte fira henne för då parade jag Zenia. När hon sen hade fest, ja då var jag i Gällivare... eller var det på Putte i Parken kanske? Nåt var det iaf.

Nu var det äntligen dax att ta igen detta. Vi startade vid tiotiden, hemma på Hagagatan. Regnet öste ner så den planerade skogspromenaden ställdes raskt in. Istället bjöds en stunds prat över en kopp te och lite hundmys. Sen förflyttade vi oss till min lokal där älsklingssystern fick sig en massage. Viktiga saker avhandlades under tiden, allt från jobbdrömmar till tonårsproblem. Vi har ju gott om sånt nu, syster och jag, med tre tonåringar var!
Efter en ost- och skinkomelett som jag så snitsigt slängde ihop (jodå, jag KAN laga mat, det är bara det att det blir så mycket godare när Mannen gör det, det smakar lixom .. kärlek!  då) for vi till Karlstad. Där hade jag bokat in oss på CAM, Carlstad Alternativ Medicinska och ett fiskfotbad!

170 fiskar noppade runt på våra fötter, där vi satt med benen nerstoppade i varsitt akvarium.


Kittligt? Nja...ej! Mer elektriskt, som när benen somnat. Ont? Absolut inte. Avslappnande? Absolut. Trevlig miljö med utsikt över älven, omtänksam terapeut och härligt sällskap, kunde inte bli bättre. Nästa gång vi kommer hit ska vi testa badkaret med fiskar i. Det blir spännande!!

Dagen avslutades med ett besök på Carli www.carli.se och varsin god glass!

Det är mysigt att låna sin syster ibland. Vardagen springer fort på och vi glömmer lätt bort att ta hand om varandra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar