onsdag 26 september 2012

Sjuk & tvsugen!

Ibland, som nu, när jag försöker bli frisk och tvingar mig till att sitta still och inte härja runt hela tiden, då vill jag se på tv. (Det vill hundarna åxå att jag gör, de trängs för att sitta närmast.) Men finns det nåt att se då?? Nix, nepp och icke!! Kunde man inte få betala in sig på trean, femman, animal planet och andra intressanta kanaler, just bara när man är sjuk?

Visst kan jag se på film, men det är lixom inte samma sak! Får ta med den bärbara till soffan och se på tv4 play, det kanske finns nåt roligt naturprogram :)

P.S. Tillbringade morgonen på akuten, min läkare remitterade mig dit för att hon inte kunde utesluta en propp i lungorna. Det var ingen propp, bara lite bronkit, trötta hostmuskler och ett dåligt blodvärde. Tackar för proppfriheten och börjar käka järnpiller - igen!! Tänker dessutom inte jobba resten av veckan heller - nu jäklar ska jag bli frisk! Viktor har redan kryat på sig efter förra veckans förkylning, David är fortfarande dålig och hemma från skolan och Amanda sjuknade i helgen. En rejäl omgång på Hagagatan med andra ord. Tur Henrik är frisk och kan ta hand om oss ;)

P.S 2. Bilden är gammal, men illustrerar bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar