torsdag 6 september 2012

Pyssligt värre!

Hade ju tänkt mig till folkets hus och en fortsättningskurs i bugg efter jobbet, men orken räckte inte till. Har sedan snart tre veckor en djup hosta, som tar musten ur mig. Dagarna går i regel bra, men kvällar och mornar är hemska.

Istället säckade jag helt enkelt ihop i kökssoffan och där blev jag kvar en timme, innan jag tog mig samman. Kollade att svärmor var hemma, packade en kartong med lantägg, kopplade dogsen och begav mig. Föga anade jag vad jag gav mig in på.

Hann inte mer än innanför dörren hos svärmor innan jag kastades rakt in i ett virrvarr av lappar, rutor och mönster. Jag som aldrig så mycket som tänkt tanken på att pyssla med sånt, fann mig nu djupt inbegripen i en mönsterplanering. Å tänk, det var riktigt roligt!

Bifogar en bild på ett täcke som svärmor gjort till en barnsäng. Visst är det läckert?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar