söndag 23 september 2012

Hm, det är nåt som inte stämmer här!

Sitter i godan ro och ska lägga upp en bild här i bloggen, från datorn den här gången och vad upptäcker jag då? Jo, att mina senaste inlägg, gjorda från telefonen inte finns i bloggen? Döm om min förvåning???? Mycket  underligt och så klart himla tråkigt. Kanske klantigt av mig att inte kolla bloggen efter uppläggen, men det har ju alltid funkat förut. Trist, trist!!

Jag får helt enkelt efterkonstruera lite, något jag inte alls är främmande för :) Så om det var ett tag sen du besökte bloggen, var inte rädd för att scrolla bakåt, det kan ha hänt lite!

Bilden ovan är från ikväll. Zenia bor ju borta i veckorna och kommer bara hem på helgerna. När hon kommer är glädjen stor bland såväl två- som fyrbenta. Zorro saknar sin älskling extra mycket och tar varje tillfälle att krypa nära nära <3 De är för söta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar