lördag 29 september 2012

Lugna dagar!

Sista dagarna har jag tagit det väldigt lugnt här hemma ihop med en sjuk son och hundarna. Mycket sitta i soffan och gosa har det varit. Tur att mina raringar gillar att mysa under filten med mig.

Nu börjar jag känna mig pigg igen och har vågat mig på lite pyssel inomhus ihop med Mannen. Vi har satt upp gardiner i köket, det har vi inte haft sen vi började renovera förra året. Passade på att bytta ut lysröret mot en skena med spottar istället och vilken skillnad! Ett mjukt varmt ljus fyller vårt fina kök - underbart! Mannen har gått med pensel och färg och bättringsmålat lite spikskallar och slutmålat några lister, medan jag oljeströk vår tvbänk. Vilken skillnad det blev, nu har den nästan samma färg som kökssoffan och det stora skåpet, det harmoniserar mycket bättre.

På eftermiddagen åkte vi till stugan. Vilken tur, för vår båt behövde oss. Det har tydligen regnat mycket de senaste dagarna, båten var full med vatten, dessutom har sjön stigit, ca en dm på en vecka. Jag öste båten och sen bestämde vi oss för att dra upp den på land. HAHA!! Vi orkade inte rubba den. Tur att min man har idéer!!

Han trixade helt enkelt ner bilen mellan stubbar och rötter och vips var båten på land. Nu ligger den fint på bockar och väntar på nästa sommar. Väntar på nästa sommar gör även vi, vi har stora planer för vår lilla stuga. Fast en hel del arbete kan vi göra i vinter så det går ingen nöd på oss :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar