söndag 23 september 2012

Ett surmutter som kom av sig!

Söndagar är bra dagar på många sätt. Ett av dem är att då ska det dansas i Fagerås. Bugg, men framför allt "fox" är det som gäller då.  Men idag insåg jag tidigt på dagen att nån dans skulle det inte bli, förkylningen vill inte ge med sig.


 Ganska så jättesur bestämde jag mig för att åka till stugan istället., som jag skrev på Facebook; Inser att jag inte ska åka och dansa ikväll, det är surt :( Förkylningen håller mig hårt i sitt grepp. Just nu är det bihålorna som kläms åt! Jag tröstar mig med att det är solsken ute, tar bilen till stugan så kan hundarna roa sig på egen hand medan jag sitter på en sten och surmuttrar!
Men inte kunde jag surmuttra, när solen glittrade så grant i vår lilla sjö, vinden var minimal och hundarna lyckligt sprang runt i vattenbrynet. Zenia nöjde sig naturligtvis inte med mindre än ett bad :)
 ...medan chihuahuorna letade strandfynd som småspindlar, skräddare och det bästa av allt, halvruttna vassrötter!
En lisa för själen, ett paradis på jorden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar