fredag 4 april 2014

365 dagar av tacksamhet: 90

Dag 90. Fixar lite

Idag tog Mannen och jag oss lite kvalitetstid tillsammans. Han flexade ut tidigt från jobbet och jag lämnade matteböckerna åt sitt öde.

Vi for till stugan såklart. Den lockar och drar just nu, när solen skiner och fåglarna kvittrar som besatta. Ni som känner mig vet att jag inte orkar sitta still nån längre stund, så när jag njutit av sol och fågelkvitter, i en solstol med vågskvalp i gott och väl tio minuter var det dax att fixa lite. Tänkte dra lite ris och behövde mina handskar men när jag klev på trappan upptäckte jag att nedersta trappsteget sviktade betänkligt. Raskt gungade jag av det och förklarade frankt för min kaffedrickande make att trappen behövde fixas lite ;)

Efter lite mätande och pyssel hade jag fått ordning på det hela, brädor fanns och de räckte till, nu skulle här sågas. Då orkade visst inte Mannen sitta still längre han heller så han började åxå fixa lite med trappen. Det slutade med två nya trappsteg och en förstärkning av ramen. Bara så där, lite tjofftjoff så var det klart ;)

Mäkta nöjd med dagen, solen, fågelsången och arbetsinsatsen packade vi in hundarna i bilen och for hemåt. Mannen svidade om för dans och jag for till stan och hämtade Amanda vid tåget!!

Tack för idag <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar