torsdag 17 april 2014

365 dagar av tacksamhet: Oväntat

Dag 103.

Aptrött i morse. Huvudvärk. Totalt otaggad att åka ut och jobba på en ny förskola där jag visserligen varit fyra timmar förut, men inte på den avdelning dit jag skulle idag. Skärtorsdag, troligen påskpyssel eller påskfest. Borde jag vara utklädd? Ville helst dra täcket över huvudet och glömma allt.

Kom iväg - utan kläder och smink. Men jovisst, stället kryllade av små söta påskkärringar, -gubbar, -kycklingar & en och annan påskhäxa. Tack och lov fick jag låna lite utstyrsel och smink så jag kunde smälta in i mängden :) Gick påskparad med hela förskolan genom Kils centrum, då vill man ju inte sticka ut liksom.

När Henrik hämtade mig efter jobbet var jag helt slut. Dagen hade varit intensiv, avdelningen hade barn som krävde extra uppmärksamhet och omsorg. Men, jag var glad! En dag som börjat så motigt och som bitvis var mer än rörig fick totalbetyget BRA! Sånt är guld värt - tack!

P.S. Dagen avslutades med dans i Forshaga FH - perfekt avslutning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar