onsdag 18 juni 2014

365 dagar av tacksamhet: Avslut

Dag 165.

Idag arbetade jag sista dagen på mitt terminslånga vikariat på förskolan Graniten, i Kil. Det har varit en spännande termin, i synnerhet som jag hade dåliga erfarenheter med med i bagaget från i höstas, då jag kraschlandade på den arbetsplats jag var.

Men oj, så bra jag har trivts och så roligt jag haft. En positiv chef, underbara arbetskamrater & ljuvliga, stökiga, pussiga, pratiga, påhittiga, busiga, mysiga, utmanande & gosiga barn - hur kan det bli bättre?

Dagen till ära bjöd jag alla på glass och till min stora överraskning blev jag avtackad av både arbetskamrater & chefen, med vackra blommor :)

Skönt för en kantstött självkänsla kan jag lova, att få känna att min arbetsinsats har uppskattats <3
TACK!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar