söndag 8 juni 2014

365 dagar av tacksamhet: Nöjd

Dag 155.

Helgen har gått i ett huj! Portisar, portisar, överallt portisar. Underbart!

Ett stort tack till alla som på alla sätt ställde upp och hjälpte till att göra lägret till vad det blev. Alla som kom, alla som skänkte priser, bakade till kafét, höll i aktiviteter, hjälpte oss att städa och inte minst till Micke, Alexandra & Peter, Amanda & Sofie och min man Henrik, utan er hjälp hade det inte blivit nåt läger!

TACK!!! <3 <3 <3

Kommentar till fotona: Choklad - Kanske tidernas godaste choklad fick jag ikväll av Elena, som ska bo hos oss några dagar, på sin Sverigetripp! Kul med ny chokladsmak, ännu roligare med finbesök från Islandur!

Sötaste ankungarna i världen & den svarta lammungen - dessa fick jag träffa när jag körde hem Sofie efter lägret. Vid såna tillfällen känns det ända in i märgen att jag har en förtryckt bondmora i mig :)

Tre portisar - morsan Yazza i mitten, Zenia till vänster, syster Laura till höger. Alla på lägret, alla lika sköna <3

Kaninungen - jag har den stora äran att vara kaninvakt till grannen och naturligtvis passade honan på att få ungar! Tre stycken skuttisar blev det! Myyys!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar