fredag 20 juni 2014

365 dagar av tacksamhet: Midsommar

Dag 167.

Annorlunda midsommarafton, som startade med storstädning av tvättstugan och ommöblering för att få ut den gamla, trasiga tvättmaskinen & få in den nya. När det väl var gjort var det dax att förbereda midsommarmaten, svärmor var på ingående.

Vi hade en trevlig och lugn afton, åt så magen stod i fyra hörn. Efter att ha vilat mig i form tog jag alla sex hundarna med mig på promenad, i skogen i nästan två timmar, så de lär somna ovaggade ikväll ;)

Tacksamheter idag:

Tack för att jag har en stor stark man som kan kasta runt tvättmaskiner och torkumlare utan min hjälp.

Tack för att mitt experiment med lchf-brödet blev så gott - mmmm!

Tack för god mat & trevlig afton.

Tack för årets första blåbär <3

Tack för den underbara skogspromenaden, i midsommarkvällens ljus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar