måndag 16 juni 2014

365 dagar av tacksamhet: Störst av allt är kärleken!

Dag 163.

När prylarna går sönder i ett rasande tempo och kostnaderna rusar i taket  - precis betalt tandläkarräkning, precis fixat ett trasigt relä på bilen, då går pumpen på tvättmaskinen sönder, AC:n på bilen läcker så det finns ingen kyla att få, ESP:n är ur funktion (fråga inte, men jag misstänker att det har nåt med antisladd att göra för det lyser en orange bil med sladdspår bakom sig, på instrumentpanelen) och som grädde på moset gjorde jag en reva i taket på förtältet till husvagnen förut, när jag skulle fixa till det försommarvindarna ställt till med - då, just då är det skönt att ha en man som tröstande säger att det är bättre vi deppar ihop än var för sig och sen bjuder han på blåbär med vispgrädde & några korn riven choklad på.

Nu tänker jag krypa ner intill honom och njuta av kärleken som finns oss emellan, jag vet att inte alla är den förunnad, så jag är extra tacksam för det vi har <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar