lördag 23 februari 2013

Lördag igen!

Valpar, valpar, överallt valpar. Eller åtminstone i halva köket :) Men i hela huvudet är de, de små grynen. Jag är som värsta hönsmamman, jag hör varje pip och varje gny, är jag inte redan i valplådan så kilar jag genast dit och kolla läget, ibland är jag där före de fyrbenta mammorna :)

Jag har botaniserat bland Myrnas uppfödares foton och hittat roliga bilder, så det bjuder jag på idag, som omväxling.


De två första bilderna är Myrna som valp, söt som socker redan då! Myrna kom till mig 2011, drygt tre år gammal, så det är kul att se bilder av henne som liten.

 Det här är Myrnas mamma Maya, hon heter Minimo Perro's Saulty's Maya i stamtavlan. En underbart go' och trevlig tik som jag haft förmånen att träffa flera gånger.
 Myrna med sin mamma Maya, på den tiden Myrna fortfarande var Stockholmdam. Ni måntro att hon fick en chock när hon klev av tåget i Karlstad, meterhöga drivor med snö och minus 17 grader, var inte riktigt hennes vardag :) Men hon vande sig snabbt. Vi satte på ett varmt täcke och sen sprang hon med Zorro i snön som hon aldrig gjort annat.
Myrna fick en kull valpar hemma hos Marianne, sin uppfödare, innan hon kom till mig. Det är fem stycken sötnosar som ni kan se :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar