lördag 2 februari 2013

Små små glimtar

Amanda sa redan igår kväll att hon tyckte sig se en liten skymt av ett öga hos Lovis, men jag lyckades inte se det. Men idag har hon minsan kikat på oss flera gånger, med sina små fina ögon.
Tyvärr lyckades jag inte fånga dem på bild, men det hinns nog med. Nu väntar vi på storasyrran!

Zenia mår bara bra. Jag har pratat med valpen därinne i magen och fått mig några rejäla kickar till svar :) Mysigt är vad det är! Det ska bli spännande att se vilken dag hon valpar. Jag hoppas så att hon ska valpa på torsdag, så vi hinner få några hela dagar ihop, innan jag ska börja jobba igen. Ska visserligen bara jobba tisdag-torsdag fram tills valparna är flyttfärdiga men det känns så evighetslänge att vara borta. Man har dem ju så kort tid.

Men nu ska jag klappa hundarna godnatt, det är en dag i morgon åxå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar