söndag 3 februari 2013

Lugna gatan!

 Hallå, vad händer där borta egentligen? Jag vill åxå vara med...

Halsen blev såååå lång på Myrna när Zenia fick ett ryck och började bädda i sin låda.
 Tyvärr blev bilden något suddig, men jag måste bara bjuda på den. Hon är ju söt som socker, den lilla hamstern Lovis!
 Jag berättade ju igår att Lovis öppnat sina ögon. Idag har hon kikat på oss med sina stora blå varje flera gånger. Detär så härligt när de får ögon, plötsligt får man kontakt!

Idag kunde jag se att Tälma börjar få små springor, imorgon kanske hon vågar öppna dem?
Bollas små dansmöss till valpar, de är så pluttiga i jämförelse med Myrnas takråttor :) De är lite mer frusna av sig och trivs bra under skrivbordet, nära elementet. Bolla gillar att bädda om i lådan, knöligt ska det vara och jag har fullt upp med att leta fram Sol och Saga när hon bäddat om och inte kan hitta dem i röran.

1 kommentar: