torsdag 28 augusti 2014

365 dagar av tacksamhet: En bra dag

Dag 235.

En bra dag kan vara en ledig dag, som idag. Startade med lite pyssel och "todo", sen blev det omelett. Kolla in de läckra äggen :)

Jag köper sprättägg av en kompis och nu har de skaffat höns som lägger gröna ägg - känns lite skumt måste jag medge! Men de smakade såklart som vanliga ägg - gott!

Sen tillbringades dagen i Hyn. Fika med svärmor & sen umgås med målarpenseln. Upp och ner i byggställningen, upp och ner på stegen, känner mig lite trött i fötterna av att stå på stegens pinnar. Skogspromenad med hundarna, tog hoppfullt med mig svampkorgen - men icke. Skogen är sopren på svamp, dammsugen! Bara för en vecka sen kryllade det av svamp och nu är de alla borta. Tydligen en populär skog jag går i. Men vad gör väl det, när maten stod på bordet efter min promenad. Henrik hade fixat god tomatkasslergryta på trangiaköket och den avnjöts invid stranden i solnedgången. Tyvärr fick vi sällskap av ett gäng attackmygg som gjorde att maten möjligen åts upp något snabbare än planerat ;)

En dag för själen! Tack <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar