lördag 9 augusti 2014

365 dagar av tacksamhet: Oplanerad släktträff

Dag 217.

Idag skulle vi bara jobba vid stugan. Det var tills det plingade i telefonen sent igår. "Kan vi komma förbi i morgon? I så fall vill vi ha blåbärspaj, den som jag hört så mycket om." Det var mamma som gjorde beställningen.

Sagt och gjort, efter lite morgonmys blev det till att baka blåbärspaj innan avfärden till stugan. Vi tog tillfället i akt och bjöd in svärmor, nu när det skulle fikas. Svärmor hade Henriks syster med familj på väg hem till sig, så då bjöd vi raskt in alla till Hyn. Storfika!!

Lilla Tore på bilden är den minsta i klanen Kåräng-Jarmander och han tog tillfället i akt att bekanta sig med med mina hundar, till både Saga och Bollas förtjusning. Själv hoppade jag i sjön tillsammans med Matilda, medan de andra vuxna satt kvar på land, torrbollarna ;)

En fantastisk dag, kanske den bästa på hela sommaren. (Hm, låter bekant det - hihi, jag har med andra ord en helt underbar sommar!) Jag gjorde inte ett vettigt handtag på stugans renovering, på hela dagen, men såna dagar måste åxå få finnas. Tack för det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar