lördag 9 juni 2012

På besök hos kennel Maya-Marianne

Just nu är jag i Stockholm på fortbildning i BodySense. Jag har det väldigt bra, utbildningen är intressant, jag lär mig nya saker och för långa, konstruktiva samtal med likasinnade. Två saker fattas mig dock, min man och mina hundar. Mannen får jag prata med på telefon, det fyller inte tomrummet på något som helst vis, men det får gå.

Hundarna då? Ja, när jag nu inte får träffa mina så får andras duga gott! Jag for helt enkelt till Myrnas uppfödare och snosade lite päls. Ett fantastiskt mysigt gäng hundar mötte mig där. Mest förälskad blev jag i lilla Frasse, men hjärtat slår extraslag för Ebba åxå och för Lilla jag, Molly... Äsch det är lika bra att jag säger som det är - de kunde ha fått följa med hem, hela bunten :) sociala och framåt, supertrevliga!

Bilderna gör dem inte rättvisa på något vis men jag vill ändå försöka dela med mig av besöket.


P.S. Men, men.... kvider nu vän av ordning, dina barn då? Saknar du inte dem? Klart jag gör, men just nu har jag fullt upp med att njuta av frånvaron av dataspel, tjat och kringspridda grejer ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar