onsdag 27 juni 2012

Ljusdal - Västamarken, 32 mil.

Oj, vad det har blåst idag. Det började redan igår, men idag har det blåst än värre. Inget regn dock och det är ju bra :)

Resvägen är vacker, mycket skog och ännu mer skog, men även fina sjöar, små tjärn och många fina hus! Det är fördelen med att sitta bakpå, jag hinner se så mycket. Vi stannar med jämna mellanrum och sträcker på benen. De två första bilderna är från ett snabbstopp, där vi bara sträckte på benen och sen
for vidare.

Bild tre är vår enkla resebrunch. Den åt vi i Hassela,vid tolvtiden, i strålande solsken. Där satt redan ett par som åxå åkte mc så vi hamnade i prat med dem. De kom uppifrån och skulle neråt så vi diskuterade vägval. Bra när man kan få, och ge, tips.

LCHF på resa fungerar bra. Visst plussar det på kolhydrater en del men i det stora hela så fungerar
det. Här är det kokta ägg, fet gräddost och creme fraiche med fetaost och soltorkad tomat. Mycket mätt blir man!!

Vi tuffade vidare, jag frös en del då det blåste så in i bänk. När vi kom till Höga Kusten-bron stod det på deras infotavla: "Frisk sidvind 10m/s." Gissa om det kändes när vi for över. Vi passade på att ta en paus och kolla utsikten innan vi for vidare.
Sista bilden illustrerar hur jag har det där bak. Just där sitter vi i en av de få längre vägbyggesköerna  vi stötte på. Vi köade säkert en timme totalt och kom en mil - det var varmt, luktade illa och var långtråkigt. När kön väl rullade gick det otroligt långsamt :(  Insåg att fartvinden avlastar mina ben rätt rejält i vanliga fall, för jag blev mycket sliten i benen av att krypköra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar