onsdag 20 juni 2012

Soooooommar!

Zenia har fått korn på dagens middag ;)
Jodå, det verkar bli lite sommar till sist. Idag masserade jag sista kunden, imorgon ska jag jobba sista passet på förskolan, sen är det SEMESTER!! Det ska bli så skönt, så skönt! Först Midnattsolsträffen i Gällivare, sen Putte i Parken och så blir det massor av sköna dagar i Paradiset. Ja, stugan alltså :)

Där var vi idag. Blåste kallt från sjön gjorde det, men jag frös inte. Redigböxer och varmtröja, pensel och färg höll mig varm. Nu är dasset färdigmålat så när som golvet, det måste nog strykas en gång till.

Zenia & Myrna var med, de gillar att gå och skrota vid strandkanten. Idag blev det dock onödigt spännande. En andmamma med småttingar kom simmande. Oooh, så spännande sa Zenia och vips, satte hon av ut i vattnet. Mamma And gick till attack men det skrämde inte Zenia. Då tog anden till plan B, spela skadad. Med en obrukbar vinge och under högljutt tjatter tilldrog hon sig all uppmärksamhet så småttingarna kunde simma i trygghet. Nu utgör inte Zenia nån större fara, till det är hon för feg. Hon tappade strax intresset och kom simmande till mig: "Jodå matte, jag hörde visst att du ropade, jag skulle bara simma lite först".  Baske vovve!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar